Namaste´

neljapäev, 5. märts 2015

Märtsikuu energiaprognoos





Emmanuel Dagher
Märts 2015



Kulisside taga”

Mu armas sõber,
meil on  väga palju, mida tasa teha! Kuidas olete ennast viimasel ajal tundnud?

Peale 19.veebruarit toimus märgatav muutus, mis tõi paljudele meist üldise rahutunde, kuigi vahepeal oli päevi, milles oli tunda veel retrograadse Merkuuri järelmõjusid.

Neile tähelepanelikele, kes märkavad, et nende igapäevareaalsus on nende enda kavandatud ideede/mõeldud mõtete otsene tulemus, andsid need päevad selge tagasiside selle kohta, milliste asjade lihvimist me saame jätkata, kui liigume edasi eelseisvas, pisut leebemas aastas.

Kevadine pööripäev ja täielik päikesevarjutus

Märtsi algusest hakkavad energiad jõudu koguma, kuni kevadise pööripäevani 20.märtsil. Lisaks senisele ärevale transformatsiooni-ajale me saame samal päeval kogeda ka täielikku päikesevarjutust!


Mida see meie jaoks tähendab?

Pööripäev on meile ukseavaks vaimse ja füüsilise maailma vahel, mis võimaldab võimsal uuendusel toimuda. See uuendus tõstab meie teadvusetaset ja annab võimaluse külvata enam armastust ja tarkust tegelikku reaalsusesse, käesolevasse hetke.





See on Jumalik Alkeemia oma täies hiilguses!

Pööripäev on ka see aeg, mil on võimalik oma loovuseandeid, mida oleme läbi suve- ja talvekuude südames kandnud, täies ilus realiseerida ja väljendada, et inspireerida seda laadi maailma, mida rohkem sooviksime kogeda.

Pööripäev on ideaalne aeg, et:

- muuta lihtsamaks oma maailmaruum/keskkond, et oleksme võimelised lahti laskma paljudest asjadest, mida me enam ei kasuta. Minu peamine põhimõte, mida järgin on see, et kui ma pole mingit asja viimase aasta jooksul kasutanud, siis saab see nüüd leida uue armastava kodu kellegi teise juures, kes seda tõepoolest vajab.

- Proovi midagi uut, midagi väljapool oma mugavustsooni.

- Järgnevate kuude jooksul too iga mõne päeva järel oma igapäevarutiini muutus, et hoida ennast avatuna, värskena ja kättesaadavana võimalustele, mis end meile pakuvad.

- Alusta uue kursuse või vaimse praktikaga, et taasühendada end oma tõelise armastuse olemusega.

- Andesta igale inimesele, kohale ja kogemusele oma elus, mis sind emotsionaalselt veel mingil moel häirib.

- Loo tasakaal oma Jumaliku naisaspekti (meie loov, hellitav, mänguline pool) ja Jumaliku meesaspekti (meie kirglik, tegutsemisele orienteeritud, motiveeritud pool) vahel.

- Alusta uut projekti või loomingulist ettevõtmist, mis tundub olevat enam joonduses sinu südamesoovidega.


Kui mõnigi neist soovitustest tundub sulle avardav ja rõõmupakkuv, siis tea, et see on kinnituseks selle kohta, et just praegu võib olla sinu jaoks see aeg, mil need oma ellu integreerida, et teha ruumi uutele värsketele õnnistustele, mis on kooskõlas sinu südamesoovidega.

Lisaks pööripäevale kingitakse meile 20.märtsil täielik päikesevarjutus. See võimendab pööripäeva-energiaid, mida sensitiivsed ja emotsionaalsed inimesed tunnetavad üsna intensiivselt.

Et sel ajal mitte saada kahjustaval moel mõjutatud, on meil vaja olla oma mõtete, sõnade ja tegude osas tähelepanelikum.

See lubab meil olla avatud ja vastuvõtlik võimsatele päikesevarjutuse ja pööripäeva energiatele ja töötada nendega palju produktiivsemal moel. See aitab meil ka lahustada igasuguse kauakestnud kibestumise või ebakõla jäänuki, mida siiski veel tunda võime.

Mediteerimine täieliku päikesevarjutuse ajal Päikesele tugevdab meie sisemist Päikest (asub päikesepõimikus/kõhu piirkonnas), mis kujutab meie Jumalikku väge. See aitab meil ennast ka palju avatumalt ja vabamalt väljendada, hoidmata tagasi. Samuti aitab see tugevdada meis usku endasse, ja ka meie kingitusi, andeid ja üleüldist kohalolekut siinses maailmas.

Seega võib kindlalt öelda, et käesolev kuu on suure sisemise ja välise transformatsiooni aeg, mida saab aga tähelepanelikkuse ja vaimse praktikaga oluliselt rahulikumaks muuta.



"Kulisside taga"   

Kuna me kõik oleme sisemises ja välises muutumises, peitub kulisside taga veelgi rohkem maagiat.

Kas olete viimasel ajal näinud tähendusrikkaid unenägusid? Kas te mäletate neid järjest paremini?

Kas tunnete, kuidas energialained teid läbivad, tundudes vahel nagu jookseks elektrivool läbi keha?

Kas märkate üha enam sädemeid (langevaid minitähti) oma vaateväljas? Kas leiate, et teie isu on viimasel ajal pisut kõikuv?

Kas olete pisut tundlikum teie ümber olevate inimeste ja olukordade suhtes?

Meie Vaim on nüüd täielikult keskendunud meele sisemuses olevate looride tõstmisele, et me suudaksime aru saada, üle vaadata ja tuua oma Tõelise Mina iga käesoleva hetke reaalsusesse.

See on OLULINE! See on see, mis ankurdab kollektiivse reaalsuse, mida võib võrrelda „taevaga Maa peal”.

Aastatuhandete jooksul on teadlik meel sidunud end tingimusega tegutseda ja toimida peamiselt lineaar-ajas. Nüüd, meie Vaimu, Universumi ja kõikide Armastusolendite abiga, kellega iga inimene resoneerub, õpetatakse meelele, kuidas hästi edeneda väljapool lineaarset aega, et võiksime toimida oma väe tipus.

See, mida me maailmas näeme, see on üleminek, liikumine välja „hirmust”, mille meel lõi ja millega end mugavalt tundis, arvates et ta kaotab oma identiteedi, et ta lakkab olemast, kui siseneb mittelineaarsesse aega.

Ent just praegusel hetkel näitab meie Vaim meie meelele, et see uskumus ei saa toetada tõde, mis tegelikult toimumas on.

Meelele näidatakse, kui palju enamat saab ta kogeda oma unikaalsest minast, kui ta ei ole piiratud lineaarse ajaga, kus ta kasutab hirmu, puudust, kahtlust, muret, segaduses olekut, süüdiolekut, häbi või kritiseerimist, et tulla toime elu väljakutsetega.

Meie Vaim ja Universum avavad nüüd uksed ülima vabaduseni, kus me oleme veelkord täielikult võimelised ära tundma oma igavikulise, tervikliku ja Tõelise Mina.

Kõik, mida meil selle protsessi kiirendamiseks teha palutakse, on olla valmis armastama ja tundma kaasa oma meelele. Meele ainsaks missiooniks oli hoida meid kaitstult just temale teadaoleval viisil, ja me oleme talle selle eest tänulikud.

On väga oluline hoolitseda selle eest, et keha saaks piisavas koguses vett, küllaldaselt puhkust/uneaega ja talle vajalikku toitaineterikast naturaalset toitu, ning jätkata vaimsete praktikatega, mis aitavad meil elada käesolevas hetkes.

See toetab meie Vaimu õnnistustega, mida ta meie jaoks praegu loob.
Ma olen tänulik, nagu alati, selle eest, et jagan seda teekonda koos teiega ja hoian ruumi, et käesolev kuu oleks teie jaoks erakordne!


Kohtumiseni,
Emmanuel


Tõlkis Ilme

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar